Novodent Clinic Zalau»Tratamente» Implanturi dentare

Implanturi dentare

Daca aveti nevoie sa inlocuiti unul sau mai multi dinti, implantele dentare reprezinta cea mai buna alternativa la traditionala punte. Puntea necesita slefuirea dintilor vecini, adica o agresiune ce poate duce la gangrenarea acestora. Odata cu pierderea osoasa de sub corpul de punte, dintii slefuiti isi pierd suportul, devin mobili si, in cele din urma se vor pierde. In schimb, implantul dentar inlocuieste doar dintele lipsa, impiedica pierderea osoasa si asigura dintilor vecini o viata mai lunga si mai sanatoasa pe arcada.

Implantele dentare sunt mijlocul cel mai eficace si pentru fixarea protezelor totale. Proteza se va atasa pe implante, asigurand o mult mai buna stabilitate, retentivitate si confort. In plus, acestea ajuta sa aveti un maxilar sanatos si mentin pe termen lung aspectul facial actual.

Dintii pe implante imbunatatesc calitatea vietii pentru ca arata, se simt si se comporta ca si dintii proprii. Orice persoana care a pierdut un dinte sau mai multi din diferite cauze poate beneficia de aceasta terapie pentru ca nu este mult mai scumpa decat tratamentele alternative. Daca tineti cont de inconvenientele si timpul pierdut cu ajustarile protezelor sau de agresarea dintilor in cazul puntilor, veti ajunge la concluzia ca implantele sunt cel mai sanatos si eficient mod de tratament.
Varsta pacientului nu il impiedica sa beneficieze de implanturi dentare. Sute de mii de oameni din intreaga lume poseda implante dentare care le-au redat zambetul si increderea.

Zambiti, radeti si… mancati! Implantele fac acestea posibil.